Szennyvíztisztító önkormányzatok részére

Épített szennyvíztisztító 200-2.000 fő részére

A 30 /nap kapacitású szennyvíztisztító telep főbb részei és funkciói:

A technológiájához nélkülözhetetlen levegőt biztosító professzionális kompresszorok váltott üzemben működnek.

A légáram megfelelő elosztása az osztószelep feladata, mely a többi kiegészítő szerelvénnyel együtt saválló acélból készül. Az elektromos kapcsolótáblában kaptak helyet a levegőztetést vezérlő időkapcsolók és egyéb biztonsági panelek.

A védőkorlátok, járóhidak és kiemelő csörlőszerkezet anyaga minősített tűzihorganyzott acél.Épített szennyvíztisztító 2.000 – 15.000 fő részére

A napi 200-1200 m³ kommunális szennyvíz mechanikai és biológiai tisztítására, valamint vegyszeres foszfor-eltávolításra is alkalmas SC típusú telepek csatornázott településeknek kínálnak megoldást.

A kommunálissal kevert ipari szennyvizek tisztítására is lehetőséget kínálunk. A telep működtetése teljesen automatikussá tehető az iszap víztelenítés kivételével.

A szennyvíztisztító épületének tömegvázlata az alatta elhelyezkedő medencékkel, valamint a technológia főbb csővezetékeinek jelölésével.

A számítógépes vezérlés helyett az éjjeli ügyelet modem kapcsolat kialakításával is megoldható. A párhuzamosan működő több oxidációs és ülepítő egység a beruházást szakaszolhatóvá teszi, így a rendszer későbbi bővítése fajlagos megtakarítással jár.

A működtetés során a több oxidációs medence a terhelés ingadozása esetén jelentős energia költség megtakarítást eredményez, és a karbantartási munkák elvégzése sem okoz fennakadást.

400 m³ / nap kapacitású szennyvíztisztító telepünk főbb részei és funkciói:

A könnyűszerkezetes kezelőépület előtti oxidációs medencékben finombuborékos levegőztető rendszer működik. A védőkorlátok és járóhidak tűzi-horganyzott acélból készülnek.

A beérkező nyers szennyvíz mechanikai tisztítását az automata gépi rács csigaszűrője végzi. Feladata, hogy a szennyvíztisztítóba ne kerüljön biológiailag nem bomló anyag.


A külön helyiségben elhelyezett, hangszigetelt házzal ellátott nagyteljesítményű kompresszorok biztosítják a levegőt a szennyvíztisztító telep technológiájához.

A saválló acélból készült ülepítő kúpok feladata a biológiailag tisztított víz és az aktív iszap szét-választása, valamint elvezetése.


A feleslegessé vált iszapot az iszap-prés vízteleníti. A 20% feletti szárazanyagtartalmú iszapot a szállítószalag a tároló konténerbe továbbítja.

Az elektromos kapcsolótábla végzi a gépek működésének automatizálását és összehangolását. GSM-modulja segítségével rendszerüzeneteket küld a kezelőnek.

Töltse le az épített SC típusú biológiai szennyvíztisztító dokumentációját!

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Székhely:

1054 Budapest, Bank utca 6. 2. emelet 7/a

Tel: +36 1 331 6817

Mobil: 06 20 924 6722

e-mail: lakatos@recing.hu

Telephely, raktár:

7081 Simontornya, Gyár utca 1-5.

Mobil: 06 30 957 2972

Kérjen ajánlatot: